MALATYA / DARENDE - Aşağıulupınar75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Kas

Balabanlı hemşehrimiz Nermin Akbalaban hanımefendi öncülüğünde okullara yapılan yardım kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında okulumuza gelen 100 civarında kitap ve oyuncaklar için hayırseverlere teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program gerçekleştirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Çerçevesinde Okulumuzda  Kutlama Programı Gerçekleştirildi.

Kas

Darende deki ortaokullar arası ´´Öğretmen konulu´´ şiir yarışmasında okulumuz 6A Sınıfı öğrencilerinden Elif Berçin Darende birincisi olmuştur. Bize bu gururu yaşatan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, Malatyadaki yarışmada Darendeyi temsilen katılacak öğrencimize başarılar dileriz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızda ayrılışının 80. yılı sebebiyle  okulumuzda Atatürk´ü Anma Töreni gerçekleştirildi. Saygı ve duruşu ve İstiklla Marşı ile başlayan anma töreni günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması ile devam etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusunu özlemle ve minnetle anıyoruz.