MALATYA / DARENDE - Aşağıulupınar75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

Ara

Öğretmenler Günümüzü okulumuzda yapılan çeşitli etkinlikler ile kutladık. Nice öğretmenler gününü sağlık, mutlu ve huzurlu bir şekilde kutlama dileğiyle...

Kas

Ankara Gölbaşı'nda iş hayatına devam eden hemşehrimiz Mahmut DOĞAN tarafından okulumuza kırtasiye yardımında bulunulmuştur. Kendisine eğitim-öğretim faaliyetlerine gösterdiği duyarlılıktan dolayı teşekkür eder, iş hayatında başarılar dileriz.

Kas

18-22 KasımÖğretmenlerin Mesleki Çalışmaları sportif etkinlikler kapsamında okulumuzda öğretmenlerimizin ve gönüllü öğrencilerimizin katılımıyla voleybol turnuvası düzenlenmiştir.  Turnuva finalinde kaptanlığını Matematik öğretmenimiz  Yılmaz Onur GÜRSES'in yaptığı  takım ile kaptanlığını Din kültürü ve Ahlak Bil. Öğretmenimiz Mehmet Çelebi ABAK' ın  yaptığı takımlar karşı karşıya geldiler. Fİnal maçını rakibine setlerde 3-2 üstünlük sağlayan Yılmaz Onur GÜRSES'in takımı kazanmıştır. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür eder, kazanan takımı tebrik ederiz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızda ayrılışının 81. yılı sebebiyle  okulumuzda Atatürk´ü Anma Töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma töreni günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması ile devam etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün aramızdan ayrılışının 81. yıldönümünde Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusunu özlemle ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mehmet Abak ve Müzik Öğretmenimiz Nurgül Kapkıner'in  hazırladığı program gerçekleştirildi. Programda emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriyetin 96. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması, zeybek gösterisi, okul korosu ile devam etti. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

16/10/2019 Çarşamba günü okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilelerimizin katkıları ile okulumuz bahçesinde aşure etkinliği gerçekleştirdik. Kültürümüzün de bir parçası olan paylaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı etkinliğimiz için emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizde çevre temizliği konusunda farkındalık uyandırmak için; çevre temizliğiyle ilgili kısa bir konuşma yapıldıktan sonra sınıf rehber öğretmenleri koordinesinde öğrencilerin okul bahçesindeki çöpleri toplayarak çevre temizliğine öncelikle en yakınımızdan başlanması gerektiğini farketmeleri sağlandı. ´´Çöpünü yere atma, yeşili koru!´´ sloganıyla başlatılan bu etkinlik öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleştirildi.

Haz

Önceki belediye başkanlarımızdan Sayın Sezai GÜRBÜZ başkanımız okulumuza kitap yardımında bulundu. Başkanımıza yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür borç biliriz.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim yılı öğrencilerimize verilen karne ile tamamlandı.

Haz

Eskiden okul olarak kullanılan ve ömrünü tamamlamış olan okulumuz karşısında bulunan atıl yerler Darende Belediyesinin kepçesi ile yıkıldı. Darende Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN'a teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin sıcak yaz günlerinde serin bir şekilde oturmaları ve dinlenmeleri için çardak yapıldı.

Çardak yapımında emeği geçen İlkokul müdür yardımcımız İbrahim DOĞAN, Ortaokuıl müdür yardımcımız Erdem ADEM, memurumuz Mikdat YİĞİT ve hizmetlilerimize teşekkür ederiz.

May

Tamamen el emeğimizle herhangi para harcanmadan sıfır maliyetle yapılan yeni Atatürk Köşemiz açılmıştır.

Müdür yardımcılarımız İbrahim DOĞAN ile Erdem ADEM´e ve Memurumuz Mikdat YİĞİT´´e yeni Atatürk Köşesini okulumuza kazandırdığı için teşekkür ederiz.

Haz

Yaklaşık 1 ay önce okul bahçemize dikilen 80 civarında meyve ağaçlarımız yapraklarını açıp meyve vermeye başladı.

May

Ortaokulumuzun her yıl düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı, bu yıl oniki proje ile sergilendi.

Bilim Fuarına Darende Kaymakamımız Sayın Enver Hakan ZENGİNCE, Darende Belediye Başkanımız Sayın İsa ÖZKAN, Darende İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Fevzi İNCE ile birlikte çok sayıda okul müdürü ve mahalle halkımız katıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Şenliği, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin gösterileri ve çeşitli ikramlar ile gün boyunca devam etti.

Projede emeği geçen tüm ğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.