MALATYA / DARENDE - Aşağıulupınar75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

May

Okulumuza Balabanlı hemşehrimiz Nermin YILMAZ AKBALAN Hanımefendi  gerçekleştidiği ziyeret sonrası kitap yardımında bulundular.

Kendilerinie ve eşlerine teşekkür ederiz.

Nis

3 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramının 99.Yılı okulumuzda coşku ile kutlandı.

Erik dalı, İzmir Marşı, Müzikli dans gösterileri, Şemsiye gösterisi, Fil diyeti, zeybek, orotoryo ve skeç gösterileri, Anadolu ateşi ve penguen dansı, müzükli dans gösterileri ile şiir ve çeşitli yarışmalar eşliğinde şenlik havası içinde Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz öğrencileri tarafından kutlandı.

Programda emeği olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuza Darendeli hayırsever İş adamı Ali Seydi AYHAN tarafından, voleybol, futbol, basketbol ve hentbol topları, Badminton ve masa tenisi raketleri, Voleybol filesi ve futbol kale direği filesi hediye edildi. Hayırseverimiz Sayın Ali Seydi AYHAN beyefendiye yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizde çevre temizliği konusunda farkındalık uyandırmak için; çevre temizliğiyle ilgili kısa bir konuşma yapıldıktan sonra sınıf rehber öğretmenleri koordinesinde öğrencilerin okul bahçesindeki çöpleri toplayarak çevre temizliğine öncelikle en yakınımızdan başlanması gerektiğini farketmeleri sağlandı. ´´Temiz İnsan Temiz Çevre´´ sloganıyla başlatılan bu etkinlik öğrencilerin aktif katılımıyla gerçekleştirildi.

Nis

Aşağılupınar 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu olarak okul binasının yanındaki boş alana çam ağacı dikimi gerçekleştirdik. Öğrencilerimize ağaç dikimi, bakımı konusunda bilgilendirme yaptık. Öğrencilerin yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak için doğayla iç içe bir ortam sunduk. Sizin de dikili bir ağacınız olsun:)

Nis

Okulumuzda Sivil Savunma ve Deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Özür grubu atamalarında DENİZLİ/ÇAL Sazak  İlkokul müdürü Mehmet YAVAŞ, okulumuza sınıf öğretmeni olarak atanmıştır.

Şbt

Okulumuz 3A sınıfı öğretmeni  Mehmet Pektaş´ın tayini ise Sivas Gürün Cumhuriyet ilkokuluna çıkmıştır.

Şbt

Hemşehrilerimiz Didem AKÇAY, Ela AKÇAY ve Okulumuz mezun öğrencilerinden Ayşe DERDİYOK  hanımefendiler öğrencilerimize kitap yardımında bulunmuşlardır. Kendilerine yapmış oldukları yardımlardan dolayı öğrencilerimiz ve okulumuz adına çok teşekkür ederiz.

Ock

Okul Müdürümüz Mahmut ÖZ tarafından 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Birinci dönem karne dağıtım töreni gerçekleştirildi.

Karne dağıtım töreniyle beraber sınıf başarıları , davranışları ve katıldığı sosyal faaliyetlerle iftihar belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri takdim edildi.

Ock

Okulumuzda İftihar Belgesi almaya hak kazanan öğrenciler aşağıda sunulmuş olup, öğrencilerimizi tebrik eder, başarıların ömür boyu devam etmesini temenni ederiz.

Ock

Okulumuz 3. sınıf öğrencilerine Manisa Şehzadelerde bulunan Merkez Efendi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri tarafından kendi ördükleri atkıları öğrencilerimize gönderdiler. Hediyelerinden dolayı Merkez Efendi İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

İstanbul´dan hemşehrimiz Alaaddin Sağlam 240 öğrencimize atkı,eldiven ve bere yardımı yapmıştır. Yardımlarından dolayı hemşehrimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Gaziantep´ten hemşehrimiz Hulusi ÖZPOLAT ile İstanbul´dan okulumuz önceki mezunlarından  Nazife Yaman´ın kırtasiye yardımı okulumuz öğrencilerine dağıtılmıştır. Yardımları için hemşehrilerimize teşekkürü borç biliriz.

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası Coşkuyla Kutlandı