MALATYA / DARENDE - Aşağıulupınar75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu

May

ÇEDES projesi kapsamında kardeş okulumuz TEKİRDAĞ\ÇORLU EMLAK KONUT ERGENE VADİSİ İLKOKULU öğrencileri tarafından öğrencilerimize kardeş bilekliği hediye edildi. İsimlerinin yazdığı bileklikleri ve kendilerine yazılan notları gören öğrencilerimiz çok mutlu oldu. Bu çalışmada emeği geçen Emlak Konut Ergene Vadisi İlkokulu öğretmenleri ve öğrencilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

Matematik seferberliği kapsamında 2-A sınıfında örüntüler konusu eğlenceli bir şekilde işlendi. Öğrencilerin keyifle katıldığı ve kendi örüntülerini hazırladıkları derse ilgisi oldukça fazlaydı.

Ock

'Öğrenmek Seninle Güzel' projesi kapsamında 2-A sınıf öğretmeni Taylan Budak tarafından yapılan etkinlikler...

Kas

Okul Müdürümüz İbrahim DOĞAN  eTwinning kapsamında yürüttüğü "ATIKLARI SIFIRLA" projesinde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Ekm

Cumhuriyetin 99. yıl dönümü okulumuzda coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiirlerin okunması, öğrencilerin gösterileri ve okul korosu ile devam etti. Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Cumhuriyet Turnuvasında Futbol, Voleybol ve atletizm dalında dereceye giren öğrencilere madalya töreni düzenlendi. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu program ile icra edilerek aziz şehitlerimiz yad edildi. Okulumuz öğrencilerinin hazırladığı programa Darende İlçe Kaymakamı Sayın Ökkeş Safa TÜRKOĞLU ve Darende İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Fevzi İNCE katıldılar. Program sonunda Kaymakam Ökkeş Safa TÜRKOĞLU öğrencilerimize ve öğretmenlerimize program için teşekkür ettiler.

Şbt

İlçe Miili Eğitim Müdürümüz sayın Fevzi İNCE, yüz yüze eğitime başlayan okulumuzu ziyaret edip, gerekli incelemelerde bulundu. Ziyaretinden dolayı müdürümüze teşekkür ederiz...

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı, ilkokul 3 ve 4. sınıf öğrencilerinin Türkçe dinleme, okuma, konuşma ve yazma becerilerini geliştirmek için eğlenceli bir kitap hazırladı.

Kas

Okul bahçemizdeki yıpranan çitler onarılarak boyandı. Okulumuzda yapılan bahçe düzenlemesi kapsamında kırılan ve deforme olan çitlerin onarımı yapıldı. Onarımı yapılan çitler rengarenk boyanarak Okulumuzun çehresini değiştirdi.

Ağu

Okulumuzda yaklaşık 5 yıldan beri emek veren öğretmenlerimizden, 1A sınıfı öğretmenimiz  Mustafa KARATAŞ´ın tayini BATTALGAZİ Şehit Er Mehmet SUCU İlkokulu'na

3A Sınıfı öğretmenimiz Hüseyin MUTLU'nun tayini ise BATTALGAZİ Hasan Varol İlkokulu'na çıkmıştır.

Mrt

Darende geneli yapılan denemelerde dereceye giren öğrencilerimze başarı belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Şbt

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ FEVZİ İNCE VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN ARSLAN, OKULUMUZDA DEVAM ETMEKTE OLAN 8.SINIF LGS YÖNELİK ÇALIŞMLARIMIZI YERİNDE GÖRMEK VE ÖNERİLERDE BULUNMAK ÜZERE OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.SINIFLARDA 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELEREK ÖĞRENCİLERE TAVSİYELERDE BULUNAN MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ FEVZİ İNCE VE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ HÜSEYİN ARSLAN , ÖĞRENCİLERİMİZE ÇALIŞMLARINDA BAŞARI TEMENNİSİNDE BULUNDU.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, depremden etkilenen çocukların psikososyal yönden desteklenmesi amacıyla "Aileler İçin Çocuklara Yardım Kılavuzu"; deprem ve psikolojik travma konusunda da "Öğretmenler İçin Yardım Kılavuzu" hazırladı.

Ock

Velileri pratik bilgilerle desteklemek amacıyla  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bülten, velilerine ulaştırılmak üzere öğrencilerimize dağıtıldı.

Ara

Okulumuz bahçeşinde ve öğrenci servis alanında bulunan toprak ve çakıl alanlarda asfaltlama çalışması yapıldı.Emeği geçen Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende Belediyesi ve Aşağıulupınar Mahallesi Muhtarı Ömer SAĞLAM'a çok teşekkür ederiz.